Android datarecovery 

Heeft je toestel last gehad van val of waterschade, maar heb je geen backup van je gegevens? Dan is een android datarecovery de enige manier om je gegevens terug te halen. Er zitten fouten in het logicboard en deze zullen uit het logic board moeten worden gehaald om het toestel weer op te laten starten en toegang te krijgen tot de data. Gelukkig zijn wij hierin gespecialiseerd.

Hoe werkt het?

Je vult eerst het Mail-in formulier in daarna kun je het toesel naar ons versturen. Het gehele datarecovery procces duurt tussen de twee en 6 weken afhankelijk van hoe druk het is. Na ontvangst van je pakketje wordt er aan je apparaat gewerkt. Je hoort pas van ons zodra de android datarecovery gelukt is. Daarna ontvang je een factuur die je gemakkelijk kunt betalen met iDeal. De data wordt verstuurd via internet. Door middel van een link via e-mail kun je de data gemakkelijk downloaden. 

 

Android datarecovery

No data No fee
250
  • Soms kun je je toestel weer gebruiken na de datarecovery 
  • No data no fee
  • Expert in datarecovery

Ja en nee, Als je toestel last heeft gehad van waterschade dan moet het echt alleen om de data gaan. Dit komt doordat er in eerste instantie heel veel hardware zoals het scherm,knoppen, batterij, thuisknop, en camera’s kapot zijn. Er zit ook corrosie (roest) op het moederbord waardoor het moederbord het na een tijdje zal begeven. Heeft je toestel niet last gehad van waterschade? Dan kun je je toestel in de meeste gevallen gewoon weer in gebruik nemen.

Zodra we de data van je toestel hebben gehaald en het factuur is betaald wordt de data  naar je verstuurd via een cloud. Je ontvangt een link via e-mail waarmee je de data kan downloaden.

Bij B.B. repairs hanteren wij een no cure no pay beleidt op al onze reparaties. Er zijn dus alleen kosten aan verbonden als ons het lukt om de data terug te halen tenzij we dit vooraf duidelijk aan je melden. Toch lukt het ons in 90% van de gevallen dus weet waar je aan begint 🙂

 

Zodra de recovery klaar is ontvang je van ons een berichtje dat de data recovery gelukt is en een factuur met de kosten. Deze kun je gemakkelijk via ideal, creditcard of paypal betalen. Na betaling wordt je toestel weer naar je terug gestuurd.

 

Recente reviews 

 

3

Loze beloftes en matige communicatie

Toen ik het probleem met mijn iPhone omschreef (waterschade) en vooral de hoop op datarecovery benoemde, was de reactie: ‘dit gaat zeker goedkomen, waarschijnlijk kun je je toestel zelfs weer in gebruik nemen’. Na ‘t lezen van alle positieve beoordelingen had ik niks te verliezen. De informatie op de website (inmiddels ietwat aangepast) schiep dezelfde hoge verwachtingen. Na mijn iPhone maandenlang kwijt te zijn geweest en in die periode voortdurend zelf achter de stand v zaken aan te moeten zijn gaan, was de conclusie: een boardswap was nodig en moest extern uitbesteed worden tegen een veel hogere prijs (500-700 euro). Ook dit stond (destijds) niet op de website, waar Thies zelfs beweert data te kunnen redden van een doormidden gebroken moederbord. Klopt dus niet. Na alle hoopgevende berichten was ik extra teleurgesteld en als er reële verwachtingen en juist informatie gegeven was, had dit voorkomen kunnen worden.
- Geleen
9

Zeer tevreden

Na een aantal lokale bedrijven te hebben bezocht leek het of ik mijn foto's van mijn iphone 7 definitief kwijt was. Gelukkig kon Thies ze nog redden! Aanrader
- LEUSDEN
10

Twee Iphone's met complexe problemen volledig gerepareerd en zijn als nieuw

Iphone 6s met laadproblemen leek niet meer te repareren te zijn i.vm. een probleem op het moederbord, aldus een lokale repair store in Heemstede. BB Repairs heeft dit tegen een vaste prijs van 99,= incl verzenden volledig opgelost. Daarnaast een Iphone 6 Plus met scherm problemen (ivm bend gate) eveneens volledig opgelost. Zelfde verhaal, de lokale repair store kon dit niet oplossen. BB Repairs binnen een week opgelost voor vaste prijs van 89,= incl verzenden. Communicatie duidelijk en resultaat perfect!
- Heemstede
10

Zeer prettig en snel gerepareerd.

Binnen een paar uur iPhone weer als nieuw!
- Groningen
9

Data gered!

Correcte en snelle hulp bij data redden van mijn Iphone 7. Verprutst door 2 andere bedrijven was er kortsluiting in mijn telefoon ontstaan. Stom geen back up. Is via BB Repairs wel gelukt. Weer werkende Iphone. Dank Thies! Belangrijke after sale: back up door Thies afgeschermd online gezet en voor mij terug te downloaden! Top.
- Zwolle
8

Touch disease succesvol verholpen

Iphone 6 Touch disease gerepareerd zoals beloofd en even contact gezocht toen bekend was wat daarvoor nodig was. Dank daarvoor. Ben wel benieuwd hoe deze oplossing tegen touch disease zich houdt op de lange termijn.
- Delft
10

Fantastisch snelle service!

Mijn telefoon na een duik in het zwembad opgestuurd en kon gereanimeerd worden en was binnen no time weer terug in mijn handen met alle data nog intact!
- Almere
10

Geweldig

Goed
- Baarsma
10

Thies is een Topper😎👍🏻

Top service!
- Amsterdam
10

Kundige reparateur

Voor BB Repairs gekozen op basis van het zoeken en vinden van een YouTube filmpje. Thies Baarsma kan meer dan een gewoon scherm of batterij vervangend bedrijf die je tegenwoordig overal ziet. Hij is in mijn ogen een specialist op zaken die verder gaan in een mobieltje en ik zou hem zeker aanbevelen.
- Geldermalsen
66 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10