Je data niet meer toegankelijk. We kunnen helpen!

De data van je apparaat is niet meer toegankelijk door waterschade of een ander defect. De enige manier om de data eraf te halen is om het apparaat weer te laten opstarten. Simpelweg de data van de chip afhalen gaat in de meeste gevallen niet.

IPhone’s en tegenwoordig ook Samsung toestellen hebben 4 chips die met elkaar moeten werken om toegang te krijgen tot de data. We kunnen dus niet zomaar de geheugenchips van het toestel solderen en deze uitlezen met een chipreader. We moeten het moederbord weer laten opstarten en het toestel ‘’unlocken’’ om weer bij de data te komen. 

Het proces

  1. Vul het mail-in formulier in:probeer zoveel mogelijk details te geven over wat er met je apparaat is gebeurd. Hoe meer we weten hoe makkelijker het voor ons wordt om de fouten op te sporen. We reageren binnen 1 werkdag met een prijs en verdere instructies om je toestel te versturen. 
  2. Verstuur je apparaat: Verstuur je apparaat op je eigen gekozen manier. En vergeet niet om een briefje in het pakketje te doen met je naam en e-mail adres. Zodra we je pakketje binnen hebben ontvang je een e-mail met een ontvangstbevestiging.
  3. Wacht op de resultaten: Als alles goed verloopt ontvang je van ons het positieve nieuws via e-mail. Je ontvangt daarbij ook een factuur die je gemakkelijk via iDeal of creditcard kunt betalen. Daarna ontvang je van ons de data via Een cloud. Je kunt de data gemakkelijk downloaden via een link. Eventueel backupen via iCloud of een USB stick is ook mogelijk.
3

Loze beloftes en matige communicatie

Toen ik het probleem met mijn iPhone omschreef (waterschade) en vooral de hoop op datarecovery benoemde, was de reactie: ‘dit [...]
- Geleen
9

Zeer tevreden

Na een aantal lokale bedrijven te hebben bezocht leek het of ik mijn foto's van mijn iphone 7 definitief kwijt [...]
- LEUSDEN
10

Twee Iphone's met complexe problemen volledig gerepareerd en zijn als nieuw

Iphone 6s met laadproblemen leek niet meer te repareren te zijn i.vm. een probleem op het moederbord, aldus een lokale [...]
- Heemstede
10

Zeer prettig en snel gerepareerd.

Binnen een paar uur iPhone weer als nieuw!
- Groningen
66 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10