iPhone data recovery Service

Als je geen backup van je je apparaat hebt en deze stopt oppeens met werken kan dit erg vervelend zijn. foto’s of contacten waar je aan gehecht bent wil je graag terug. De enige manier om weer toegang tot de data te krijgen is zorgen dat het toestel weer opstart. Daarna kunnen we met behulp van je toegangscode  complete iTunes back-up maken en losse bestanden aanleveren zoals: contacten, Foto’s notities, berichten enzovoort.
 
 
 Er zitten drie chips op het moederbord die met elkaar versleuteld zijn. Dit zijn de CPU, NAND en de BASEBAND. Op de NAND staat alle data, maar werkt niet zonder de CPU en BASEBAND. De geheugenchip van het moederbord halen en uitlezen zal dus niet werken. We moeten het moederbord dus repareren en zorgen dat het toestel weer opstart. Zelfs al ligt het moederbord in twee stukken of heeft het ernstige waterschade gehad dan kunnen we deze 3 chips altijd overzetten op een nieuw moederbord als dit nodig is.

Hoe werkt het?

Je toestel bij ons krijgen.

vul het mail-in formulier in en geef zoveel mogelijk details van wat er gebeurd is met het toestel. We reageren binnen 24 uur op je e-mail met een akkoord zodat je je toestel daarna naar ons kunt versturen met een eigen gekozen koerier. 

Hoe krijg ik mijn data aangeleverd? 

Zodra het toestel weer opstart kunnen we via itunes een volledige iCloud backup maken. We hebben hier alleen de toegangscode van het toestel voor nodig. Ook worden losse bestanden aangeleverd zoals: Contacten, berichten, whatsapp gesprekken, foto’s die gelijk overgezet kunnen worden naar bijvoorbeeld android.  

Betaling & je toestel gerepareerd terug

Zodra je toestel klaar is voor de datarecovery ontvang je van ons een factuur. Na betaling kunnen we gelijk aan de slag. Natuurlijk doen we ons best het toestel te repareren zodat deze weer gebruikt kan worden, maar helaas lukt dit niet altijd. Kan dit wel? Dan zou het kunnen dat er nog wel kleine onderdeelkosten bij komen afhankelijk van wat er met het toestel gebeurd is. Is het scherm gebarsten dan moet er natuurlijk een nieuw scherm op.

Wat als het niet lukt?!

Als het niet mogelijk is om de data terug te halen dan zitten er geen kosten aan de service verbonden. B.B. repairs hanteert no cure no pay op al haar services.

LET OP: Het is belangerijk om te weten dat we geen verwijderde data terug kunnen halen, We kunnen alleen een datarecovery uitvoeren op een defect toestel. We kunnen ook niet toegang tot de data krijgen zonder je wachtwoord. Dus ben je je wachtwoord vergeten? dan kunnen we je daar niet bij helpen.  

iPhone x datarecovery

Gevallen van 3 hoog! - iPhone x datarecovery

Wat Kost een iPhone datarecovery?

Hieronder staan de prijzen van een iPhone datarecovery. We werken op basis van No cure No pay dus geen Data, Geen kosten! Alle prijzen zijn inclusief Btw.

iPhone datarecovery

Alle iPhone modellen
299
  • No cure No pay
  • iTunes back-up, foto's, contacten en losse bestanden
  • Meestal een werkend toestel retour.

Recente reviews

Geen data gevonden, controleer je KiyOh instellingen