Vergeten een backup van je iPhone te maken?

Als je geen backup van je je apparaat hebt en deze stopt oppeens met werken kan dit erg vervelend zijn. foto’s of contacten waar je aan gehecht bent wil je graag terug. De enige manier om weer toegang tot de data te krijgen is zorgen dat het toestel weer opstart. Daarna kunnen we met behulp van je toegangscode  complete iTunes back-up maken en losse bestanden aanleveren zoals: contacten, Foto’s notities, berichten enzovoort.
 

 
Er zitten drie chips op het moederbord die met elkaar versleuteld zijn. Dit zijn de CPU, NAND en de BASEBAND. Op de NAND staat alle data, maar werkt niet zonder de CPU en BASEBAND. De geheugenchip van het moederbord halen en uitlezen zal dus niet werken. We moeten het moederbord dus repareren en zorgen dat het toestel weer opstart. Zelfs al ligt het moederbord in twee stukken of heeft het ernstige waterschade gehad dan kunnen we deze 3 chips altijd overzetten op een nieuw moederbord.
 
 
 
 
 
 

Hoe werkt het?

Je toestel bij ons krijgen.

vul het mail-in formulier in en geef zoveel mogelijk details van wat er gebeurd is met het toestel. We reageren binnen 24 uur op je e-mail met een akkoord zodat je je toestel daarna naar ons kunt versturen met een eigen gekozen koerier. Wil je je toestel liever komen brengen? Neem dan contact met ons op.

Hoe krijg ik mijn data aangeleverd? 

Zodra het toestel weer opstart kunnen we via itunes een volledige iCloud backup maken. We hebben hier alleen de toegangscode van het toestel voor nodig. Ook worden losse bestanden aangeleverd zoals: Contacten, berichten, whatsapp gesprekken, foto’s die gelijk overgezet kunnen worden naar bijvoorbeeld android.  

Betaling & je toestel gerepareerd terug

Zodra je toestel klaar is voor de datarecovery ontvang je van ons een factuur. Na betaling kunnen we gelijk aan de slag. Natuurlijk doen we ons best het toestel te repareren zodat deze weer gebruikt kan worden, maar helaas lukt dit niet altijd. Kan dit wel? Dan zou het kunnen dat er nog wel kleine onderdeelkosten bij komen afhankelijk van wat er met het toestel gebeurd is. Is het scherm gebarsten dan moet er natuurlijk een nieuw scherm op.

Wat als het niet lukt?!

Als het niet mogelijk is om de data terug te halen dan zitten er geen kosten aan de service verbonden. B.B. repairs hanteert no cure no pay op al haar services.

LET OP: Het is belangerijk om te weten dat we geen verwijderde data terug kunnen halen, We kunnen alleen een datarecovery uitvoeren op een defect toestel. We kunnen ook niet toegang tot de data krijgen zonder je wachtwoord. Dus ben je je wachtwoord vergeten? dan kunnen we je daar niet bij helpen.  

Bekijk één van de vele gevallen

Wat Kost een iPhone datarecovery?

Hieronder staan de prijzen van een iPhone datarecovery. We werken op basis van No cure No pay dus geen Data = Geen kosten. Alle prijzen zijn inclusief Btw.

iPhone Datarecovery

iPhone 4 tot en met de iPhone Xr
250
  • No cure No pay
  • iTunes back-up en losse bestanden
  • (Bijna) altijd een werkend toestel retour.

iPhone datarecovery

iPhone X & iPhone Xs/Xs Max
350
  • No cure No pay
  • iTunes back-up en losse bestanden
  • (Bijna) altijd een werkend toestel retour.

Recente reviews

3

Loze beloftes en matige communicatie

Toen ik het probleem met mijn iPhone omschreef (waterschade) en vooral de hoop op datarecovery benoemde, was de reactie: ‘dit gaat zeker goedkomen, waarschijnlijk kun je je toestel zelfs weer in gebruik nemen’. Na ‘t lezen van alle positieve beoordelingen had ik niks te verliezen. De informatie op de website (inmiddels ietwat aangepast) schiep dezelfde hoge verwachtingen. Na mijn iPhone maandenlang kwijt te zijn geweest en in die periode voortdurend zelf achter de stand v zaken aan te moeten zijn gaan, was de conclusie: een boardswap was nodig en moest extern uitbesteed worden tegen een veel hogere prijs (500-700 euro). Ook dit stond (destijds) niet op de website, waar Thies zelfs beweert data te kunnen redden van een doormidden gebroken moederbord. Klopt dus niet. Na alle hoopgevende berichten was ik extra teleurgesteld en als er reële verwachtingen en juist informatie gegeven was, had dit voorkomen kunnen worden.
- Geleen
9

Zeer tevreden

Na een aantal lokale bedrijven te hebben bezocht leek het of ik mijn foto's van mijn iphone 7 definitief kwijt was. Gelukkig kon Thies ze nog redden! Aanrader
- LEUSDEN
10

Twee Iphone's met complexe problemen volledig gerepareerd en zijn als nieuw

Iphone 6s met laadproblemen leek niet meer te repareren te zijn i.vm. een probleem op het moederbord, aldus een lokale repair store in Heemstede. BB Repairs heeft dit tegen een vaste prijs van 99,= incl verzenden volledig opgelost. Daarnaast een Iphone 6 Plus met scherm problemen (ivm bend gate) eveneens volledig opgelost. Zelfde verhaal, de lokale repair store kon dit niet oplossen. BB Repairs binnen een week opgelost voor vaste prijs van 89,= incl verzenden. Communicatie duidelijk en resultaat perfect!
- Heemstede
10

Zeer prettig en snel gerepareerd.

Binnen een paar uur iPhone weer als nieuw!
- Groningen
9

Data gered!

Correcte en snelle hulp bij data redden van mijn Iphone 7. Verprutst door 2 andere bedrijven was er kortsluiting in mijn telefoon ontstaan. Stom geen back up. Is via BB Repairs wel gelukt. Weer werkende Iphone. Dank Thies! Belangrijke after sale: back up door Thies afgeschermd online gezet en voor mij terug te downloaden! Top.
- Zwolle
8

Touch disease succesvol verholpen

Iphone 6 Touch disease gerepareerd zoals beloofd en even contact gezocht toen bekend was wat daarvoor nodig was. Dank daarvoor. Ben wel benieuwd hoe deze oplossing tegen touch disease zich houdt op de lange termijn.
- Delft
10

Fantastisch snelle service!

Mijn telefoon na een duik in het zwembad opgestuurd en kon gereanimeerd worden en was binnen no time weer terug in mijn handen met alle data nog intact!
- Almere
10

Geweldig

Goed
- Baarsma
10

Thies is een Topper😎👍🏻

Top service!
- Amsterdam
10

Kundige reparateur

Voor BB Repairs gekozen op basis van het zoeken en vinden van een YouTube filmpje. Thies Baarsma kan meer dan een gewoon scherm of batterij vervangend bedrijf die je tegenwoordig overal ziet. Hij is in mijn ogen een specialist op zaken die verder gaan in een mobieltje en ik zou hem zeker aanbevelen.
- Geldermalsen
66 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10