iPhone Xs Beoordeling van een techneut

De iPhone X een totaal nieuw ontwerp

Sinds een paar weken heb ik zelf de iPhone X mogen gebruiken. Niet omdat ik het toestel heb aangeschaft, maar omdat iemand dit toestel na reparatie niet meer kwam ophalen. Dit vond ik niet zo heel erg. 🙂 Omdat ik zelf dagelijks iPhone logic boards repareer heb ik een andere kijk op de toestellen dan iemand die alleen de buitenkant kan bekijken en het leek me wel leuk om dit met de rest van nederland te delen.

 

Meer volume en batterij capiciteit!

Ik pak de iPhone X op en ik merk gelijk dat hij zwaarder is als de traditionele iPhone ontwerpen. Dit vindt ik zelf een prettig gevoel! Het geluid heeft ook meer volume en bas dan de andere ontwerpen en De batterij heeft duidelijk meer capiciteit.

 

Meer bas betekent grotere speakers.

Het geheim zit em in het moederbord. Apple heeft zijn best gedaan om het moederbord 2x Zo klein te maken. Dit hebben ze gedaan door het moederbord te splitsen in twee delen en die delen op elkaar te solderen. En dit is goed gelukt. Doordat het moederbord nu kleiner is geworden is er meer ruimte voor een grotere batterij en grotere speakers en dat merk je. 

Leven zonder homebutton.

Toen de iPhone uitkwam was de homebutton een makkelijke knop om terug naar de homescreen te gaan. Maar tijden veranderen. tegenwoordig werken veel apps met swipes. En het is daarom logisch dat IOS daar ook mee gaat werken. Ik heb de homebutton vanaf dag 1 niet gemist.

OLED is de nieuwe standaard

OLED is de nieuwe standaard in de smartphone industrie. De kleuren voelen bij mij altijd feller aan en soms ben ik blij als ik weer eens op een LCD scherm mag kijken. Ik vindt dit eigenlijk prettiger kijken. OLED schermen op smartphones komen denk ik niet tot hun recht, omdat de schermen te klein zijn. Dit zijn voor mij de belangerijkste aspecten van de iPhone x. Ik hoop dat dit artikel intressant voor je was en bedankt voor het lezen.

 

Meer artikels

iPhone 8 laadt niet op na scherm reparatie?!

“iPhone 8 laadt niet meer op” Een nieuw probleem van de iPhone 8 en 8 Plus Heb je je iPhone voor reparatie weg gebracht en laadt deze nu niet meer goed op? Dan is de kans groot dat de reparateur een onderdeeltje heeft beschadigd op het moederbord. Dit onderdeeltje zit ...
Read more

iPhone Xs Beoordeling van een techneut

De iPhone X een totaal nieuw ontwerp Sinds een paar weken heb ik zelf de iPhone X mogen gebruiken. Niet omdat ik het toestel heb aangeschaft, maar omdat iemand dit toestel na reparatie niet meer kwam ophalen. Dit vond ik niet zo heel erg. 🙂 Omdat ik zelf dagelijks iPhone logic boards repareer ...
Read more

iPhone scherm reparatie en het verschil in kwaliteit

iPhone shermen en het verschil in kwaliteit De lcd en oled schermen van apple zijn naar mijn mening de beste schermen in de smartphone branche. De kleuren zijn het plezierigst voor je ogen en de Touch reageert altijd goed. Zodra je je toestel laat vallen en er komt een barst in wil ...
Read more

De Waarheid van rufurbished iPhone’s

De waarheid over refurbished iPhones Een refurbished iPhone aanschaffen lijkt vaak erg voordelig. Alles wordt grondig getest en het bedrijf voorziet het toestel van een splinternieuwe accu. ook staat de nieuwprijs van het toestel erbij zodat je precies weet hoeveel voordeel het jou oplevert. Is dit altijd waar? Nee lang ...
Read more

 

 

 

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.