Over ons


Hoi, Mijn naam is Thies Baarsma en ik ben sinds een paar jaar actief als microsoldeerder. Ik heb zelf geen achtergrond of opleiding in de electronica, Het Begon Toen ik na mijn reis in Australië eigenlijk niet zo veel zin meer had om voor iemand anders te werken. Ik had het idee om defecte iPhone's in te kopen en deze dan weer te repararen en daarna te verkopen. Na een tijdje liep ik vaak tegen problemen aan die zich in het moederbord bevonden. Al snel begon ik me er in te verdiepen en slaagde de eerste reparatie. Na een tijdje groeide de klantenkring voor moederbord reparatie's en hield ik op met de verkoop van iPhones. op dit moment concentreer ik me alleen nog op klanten en bedrijven die de service nodig hebben.

No cure no pay


Doordat we alleen de meest voorkomende reparaties uitvoeren kunnen we een vaste prijs aanbieden en mocht je apparaat niet gerepareerd kunnen worden dan betaal je helemaal niets. Veel klanten wonen niet in de buurt en kiezen voor een mail-in reparatie, maar natuurlijk ben je altijd welkom om je toestel ter plekke te laten repareren. Benieuwd naar veel voorkomende problemen met de iPhone en iPad? Klik dan hier.

 

3 maanden Garantie


Op al onze reparatie's zit 3 maanden garantie, dus mocht het probleem binnen deze tijd terug komen geef ons dan de mogelijkheid het probleem te herstellen. B.B. repairs kan er ook voor kiezen een refund te geven.

Is er een betere oplossing voor jou? dan zeggen we het ook.


We laten nooit klanten betalen voor reparatie's die binnen de garantie van je apparaat vallen. als je apparaat nog onder fabrieksgarantie valt of je model wordt op het moment terug geroepen vanwege een fabrieksfout dan melden we je dit. Wil je meer details over hoe we werken? klik hier