USB Stick Datarecovery 

 
Het kan erg vervelend zijn als de data op je USB stick niet meer toegangkelijk is door een defect. Een USB stick datarecovery is noodzakelijk om weer toegang te krijgen tot de gegevens. Ook kan het zijn dat je de gegevens op de stick perongeluk verwijderd hebt. In de meeste gevallen kunnen we verwijderde gegevens ook herstellen.

Oorzaken van een defecte USB stick

De meestvoorkomende oorzaak van een niet werkende USB stick is dat er druk op gekomen is en dat deze in twee stukken is gebroken. we plaatsen dan jumpers om de open lijnen te herstellen. Ook kan het voorkomen dat er een kortgesloten capicitor in het circuit bevindt. Deze kan worden opgespoord door middel van een infrarood camera. Ook waterschade kan worden gerepareerd.

Hoe krijg ik de data geleverd?

Eerst wordt er een backup van je gegevens gemaakt. deze wordt ge-upload naar een veilige cloud. Via een link die naar je wordt gestuurd via e-mail kun je data gemakkelijk donloaden.

USB stick datarecovery, Wat kost het?

Al onze services en reparatie’s komen met 3 maanden garantie en een No cure No pay policy. Dit houdt in dat je alleen betaalt als de reparatie geslaagd is. een USB stick data recovery kan tussen de 3 werkdagen en 2 weken duren. Na de reparatie ontvang je een factuur die je gemakkelijk met iDeal of creditcard kunt betalen.

USB stick datarecovery

Fysieke recovery
249,95
  • No cure No pay
  • Data via cloud
  • Data binnen twee weken

USB stick datarecovery

Softwarematige recovery
149,95
  • No cure No pay
  • Data via cloud
  • Data binnen twee weken

Nee, De data wordt direct van de chip gehaald met een chip reader. Het is niet mogelijk om de USB stick daarna weer te gebruiken.

Zodra we de data van het apparaat hebben gehaald en het factuur is betaald wordt de data naar je verstuurd via een cloud. Je ontvangt een link via e-mail waarmee je de data kan downloaden.

Bij B.B. repairs hanteren wij een no cure no pay beleidt op al onze reparaties. Er zijn dus alleen kosten aan verbonden als ons het lukt om de data terug te halen tenzij we dit vooraf duidelijk aan je melden. Toch lukt het ons in 90% van de gevallen dus weet waar je aan begint 🙂

 

Zodra de recovery klaar is ontvang je van ons een berichtje dat de data recovery gelukt is en een factuur met de kosten. Deze kun je gemakkelijk via ideal, creditcard of paypal betalen. Na betaling wordt je toestel weer naar je terug gestuurd.

 

Recente reviews 

 

3

Loze beloftes en matige communicatie

Toen ik het probleem met mijn iPhone omschreef (waterschade) en vooral de hoop op datarecovery benoemde, was de reactie: ‘dit gaat zeker goedkomen, waarschijnlijk kun je je toestel zelfs weer in gebruik nemen’. Na ‘t lezen van alle positieve beoordelingen had ik niks te verliezen. De informatie op de website (inmiddels ietwat aangepast) schiep dezelfde hoge verwachtingen. Na mijn iPhone maandenlang kwijt te zijn geweest en in die periode voortdurend zelf achter de stand v zaken aan te moeten zijn gaan, was de conclusie: een boardswap was nodig en moest extern uitbesteed worden tegen een veel hogere prijs (500-700 euro). Ook dit stond (destijds) niet op de website, waar Thies zelfs beweert data te kunnen redden van een doormidden gebroken moederbord. Klopt dus niet. Na alle hoopgevende berichten was ik extra teleurgesteld en als er reële verwachtingen en juist informatie gegeven was, had dit voorkomen kunnen worden.
- Geleen
9

Zeer tevreden

Na een aantal lokale bedrijven te hebben bezocht leek het of ik mijn foto's van mijn iphone 7 definitief kwijt was. Gelukkig kon Thies ze nog redden! Aanrader
- LEUSDEN
10

Twee Iphone's met complexe problemen volledig gerepareerd en zijn als nieuw

Iphone 6s met laadproblemen leek niet meer te repareren te zijn i.vm. een probleem op het moederbord, aldus een lokale repair store in Heemstede. BB Repairs heeft dit tegen een vaste prijs van 99,= incl verzenden volledig opgelost. Daarnaast een Iphone 6 Plus met scherm problemen (ivm bend gate) eveneens volledig opgelost. Zelfde verhaal, de lokale repair store kon dit niet oplossen. BB Repairs binnen een week opgelost voor vaste prijs van 89,= incl verzenden. Communicatie duidelijk en resultaat perfect!
- Heemstede
10

Zeer prettig en snel gerepareerd.

Binnen een paar uur iPhone weer als nieuw!
- Groningen
9

Data gered!

Correcte en snelle hulp bij data redden van mijn Iphone 7. Verprutst door 2 andere bedrijven was er kortsluiting in mijn telefoon ontstaan. Stom geen back up. Is via BB Repairs wel gelukt. Weer werkende Iphone. Dank Thies! Belangrijke after sale: back up door Thies afgeschermd online gezet en voor mij terug te downloaden! Top.
- Zwolle
8

Touch disease succesvol verholpen

Iphone 6 Touch disease gerepareerd zoals beloofd en even contact gezocht toen bekend was wat daarvoor nodig was. Dank daarvoor. Ben wel benieuwd hoe deze oplossing tegen touch disease zich houdt op de lange termijn.
- Delft
10

Fantastisch snelle service!

Mijn telefoon na een duik in het zwembad opgestuurd en kon gereanimeerd worden en was binnen no time weer terug in mijn handen met alle data nog intact!
- Almere
10

Geweldig

Goed
- Baarsma
10

Thies is een Topper😎👍🏻

Top service!
- Amsterdam
10

Kundige reparateur

Voor BB Repairs gekozen op basis van het zoeken en vinden van een YouTube filmpje. Thies Baarsma kan meer dan een gewoon scherm of batterij vervangend bedrijf die je tegenwoordig overal ziet. Hij is in mijn ogen een specialist op zaken die verder gaan in een mobieltje en ik zou hem zeker aanbevelen.
- Geldermalsen
66 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10